DenkfoutenHier vind je antwoord op bijna al je voedingsvragen, van ‘moet ik wel melk drinken?’ tot ‘hoe ontgift ik mijn lichaam?’. Het is lekker down to earth dus verwacht geen echt antwoord op die laatste vraag. En deze plaat met denkfouten zou ik graag zo groot als de muur in mijn kantoor willen ophangen. Hier kun je nog wat dieper op veel gemaakte denkfouten ingaan zodat ze eindelijk eens de wereld uit geholpen worden. En dit is het hart van een walvis.

Referenties — De videoclip This is America van Childish Gambino (pas op, expliciete beelden) heeft een flinke indruk op me achtergelaten en gaat snel het internet over. Als je, net als ik, niet alle referenties hebt opgepikt is er deze Buzzfeed post over de clip (en er zijn er waarschijnlijk nog meer). De echte naam van Childish Gambino is Donald Glover (geen familie van Danny Glover, die is te oud voor die shit) en je ziet hem binnenkort als de jonge Lando Calrissian in Solo: A Star Wars Story. Van alle markten thuis die Glover.

LevenTim Urban (niet te verwarren met Tim Burton) schrijft echt hele diepgravende artikelen op Wait But Why maar hij is ook erg goed in het maken van grappige cartoons over zijn eigen leven. En vlak voor de korte lentestop nam ik met Wietse aflevering 154 “Airgap MRI loaded term saldi gekoekt” van de Appels en Peren Show op.

Voor als je Avengers: Infinity War al hebt gezien (wat je echt prima kan doen als je zo’n 82% van al die andere Marvel films ook al hebt gezien):

En een tl;dr over mijn experiment met de Blendleknop voor donaties: in één kwartaal net geen 4 euro verdient… komt vooral omdat ik niks krijg als het geld is weggegeven door Blendle bij een inschrijving bijvoorbeeld. Anders had het zeker enkele tientjes geweest. Experiment dus voorlopig stopgezet.

Ook nog goed om op te tappen