Fascinerend twitterdraadje over hoe grote glazen platen worden gemaakt. Er wordt onder andere een bad van gesmolten tin voor gebruikt om het glas te verplaatsen als het nog 1100 graden is. En met dezelfde fascinatie heb ik zitten kijken naar Feynman’s Lost Lecture over een relatief simpel bewijs voor het feit dat hemellichamen altijd in een ellips om de zon draaien.

De film Sorry To Bother You heeft een trailer waarin uitspraken van recensenten over de film zijn verwerkt. Heb ik nog nooit eerder zo creatief gezien. Ook creatief en belangrijk is dit filmpje over de nadelen (en de paar voordelen) van vlees eten.

Luisteren naar ellende van andere doe ik toch echt niet graag maar ik ben elke aflevering weer vol verbazing en verwondering aan het luisteren naar Serial. Seizoen drie hebben ze helemaal opgenomen in een rechtbank in Cleveland en daar is een hoop mis. Wat er allemaal mis gaat zit zo diep ingebakken in het Amerikaanse rechtssysteem dat ik weinig hoop heb dat het snel beter wordt.

Bonus: Wow, deze trailer voor een film waarin Christian Bale ex vice president Dick Cheney gespeeld.

Verder nog wat om te tappen