Hoi, Reinier hier,

Korte update over hoe het ervoor staat met de Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar? podcast. Deze week stond de podcast stevig in de top 5 van populairste podcasts in iTunes. De hoogste notering was uiteindelijk plek 3. In de categorie ‘business’ staat de podcast zelfs al een poos op nummer 1. Superblij met dit resultaat natuurlijk en ik krijg ook veel positieve reacties.

Zoals jullie misschien weten ben ik groot fan van de iPad en probeer ik daar zoveel mogelijk werk op gedaan te krijgen. Apple probeert met deze fijne video’s meer mensen te overtuigen van wat ik allang weet: de iPad is een serieus stuk gereedschap met unieke eigenschappen ten opzichte van een conservatieve computer.

Where is the edge of space? is een hele goede vraag om te stellen als je wat meer perspectief wilt krijgen over de aarde, de atmosfeer en de nietigheid van het bestaan. De ruimte is namelijk eng dichtbij als je het op schaal ziet. Maar maakt het eigenlijk uit waar de ruimte begint en waar de atmosfeer ophoudt? Zeker! Voor verschillende instanties is het belangrijk om de benaming goed te hebben. En wie dit allemaal niks interesseert en als een gek door de atmosfeer wil jekkeren met een roestvrijstalen raket is Elon Musk. Toch staat de atmosfeer 1 - 0 voor op Elon zijn raket.

Walmart heeft een dienst waardoor je alleen maar naar de supermarkt hoeft toe te rijden en zo je (reeds bestelde) boodschappen in kan laden. En wat is nou een betere manier om die dienst bekender te maken dan bekende auto’s in te zetten om boodschappen op te halen? De commercial moet wel een flinke duit hebben gekost denk ik. En over geniale marketing gesproken: hier zie je hoe ‘de marketing’ consumenten misleidt en vlees laat kopen terwijl het verhaal achter vlees natuurlijk niet te verkopen is. Pas op, schokkende beelden.

Niet schokkend maar wel erg grappig is deze strip over diezelfde strip.

De Drie Tools van Niels de Hoog

Ik ben freelance iOS ontwikkelaar en part-time hot sauce maker. In mijn vrije tijd hang ik graag aan rotswanden. Vrienden en collega’s hebben soms de indruk dat ik heel georganiseerd ben, maar vanbinnen ben ik een chaoot.

Things

Zonder Things zou mijn leven een complete chaos zijn. Ik maak lijstjes voor alles wat ik niet moet vergeten om te doen, zowel zakelijk als persoonlijk. De interface is super smooth en je taken worden netjes gesynchroniseerd tussen verschillende devices. Een van de beste mac apps die er is.

Croissant

Met deze app heb ik altijd een kantoor bij de hand. Ik heb een abonnement waarmee ik bij alle aangesloten coworking spaces mag werken. Ze zitten over de hele wereld en in Amsterdam alleen al zijn er 20+ locaties.

Private Internet Access

Sinds ik geïnteresseerd ben geraakt in online privacy kan ik niet meer zonder VPN. Niet alleen omdat ik het belangrijk vind om te kunnen browsen zonder geïdentificeerd te kunnen worden, maar ook omdat ik vaak op publieke wifi netwerken zit.

Ook je drie tools delen?

Wil je ook je drie tools delen die je werk leuker, efficiënter of bijvoorbeeld indrukwekkender maken? Geef ze dan hier door en voor je het weet sta je in de 82% nieuwsbrief.

OH op Twitter

IMPEACH THIS DICK & MAKE IT QUICK!

BUILD A WALL & CRIME WILL FALL! — @realDonaldTrump

@OhNoSheTwitnt 14:48 - 23 jan. 2019

Oproepjes

🤷‍♂️ Deze week helaas geen oproepjes.

De betaalde oproepjes zorgen ervoor dat de schoorsteen blijft roken op het 82% hoofdkantoor. Gebruik ze om je product of dienst te promoten of als je iets anders wilt laten weten aan de meer dan 1000 intelligente en geïnteresseerde lezers van de 82% nieuwsbrief.

➡️ Plaats een oproepje in een volgende editie

Meer linkjes