Categorieën
Algemeen

Writing Excuses over technologie

Writing Excuses is een podcast voor en van scifi/fantasy-schrijvers. Nu ben ik geen verhalenschrijver, en dat zit er de komende tijd ook niet in, maar toch ben ik al jaren fan van deze podcast. Het geeft je een kijkje in de wereld van het schrijversvak en vervolgens kun je prima parallellen trekken met je eigen vakgebied. Sowieso is er altijd veel van andere vakgebieden te leren door het over je eigen vak heen te leggen.

De podcast was ook een grote inspiratiebron om mijn Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar podcast te beperken tot 15 minuten per aflevering. Daar streeft Writing Excuses namelijk ook naar en dat zorgt ervoor dat ik deze podcast altijd voorrang geef boven andere omdat ik weet dat ik er met een kwartier mee klaar ben. Dat vind ik erg fijn.

Afijn, de aflevering over technologie is waarschijnlijk een fijne eerste kennismaking met deze podcast aangezien het over een onderwerp gaat waar we allemaal, en steeds meer, mee bezig zijn. Luister in de aflevering hoe de schrijvers omgaan met technologie in hun verhalen en hoe ze zich verdiepen in nieuwe technologie.