Categorieën
Slim werken

Medicijn Tegen Tijdsverspilling

Tijdsverspilling vind ik doodzonde en daarom heb ik een aantal methodes om dit in mijn eigen leven te verminderen. Deze methodes deel ik graag en zo werd ik door Karlijn Moll gevraagd om een presentatie hierover te houden bij haar Owned meetup in Utrecht op 5 juni 2019 bij Bol.com.

Omdat de presentatie vol met tips staat deel ik die overzichtelijk bij elkaar in deze blogpost. Ik had de hele presentatie ook willen registreren op video maar anno 2019 kun je er nog steeds niet van op aan dat apparatuur doet wat je ervan verwacht. De helft is helaas maar opgenomen en ook nog eens zonder geluid… weer een les geleerd.

De slides uit de presentatie

Waarschijnlijk alleen relevant als je erbij was.

Boekentips

Hierbij de boekentips die voorbij kwamen met links naar Goodreads zodat je ze gelijk op je ‘to read’ lijst kunt zetten. Je kunt mij ook op Goodreads volgen.

Tools

Mijn eigen dingen

Diverse andere onderwerpen die langskwamen

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe en waar ik over nadenk? De wekelijkse 82% nieuwsbrief is dan een goede methode om dat te doen.