Tijd voor een nieuwe klus!

Afbeelding ter ondersteuning van post met profielfoto van Reinier Ladan

Afgelopen november (2022) zwaaide ik af bij mijn freelance klus bij DPG Media om even tijd voor mezelf en mijn gezin te nemen. Lekker lang kerst vieren, wat aanklooien met computers en nieuwe kennis op doen. Dat is gelukt en ik ben er klaar mee! Het is weer tijd om aan de slag te gaan bij een opdrachtgever.

Zoek je een product owner/manager met veel ervaring en hands-on kennis over design en technologie? Dan ben ik per direct beschikbaar voor een leuk, uitdagend en inspirerend project.

Mijn ervaring strekt zich uit van het opstarten en doorontwikkelen van grote publieke websites en apps (NOS, NPO, Funda, CoronaMelder, NLZiet, DPG Media en Schiphol) tot interne design systems om grote internationale klanten mee te bedienen (Backbase) en onderzoeksprojecten om visie en strategie op te ontwikkelen (Liberty Global, NRC).

Lees alles over mijn ervaring en kennis op /freelance.