Reinier Ladan aan het presenteren

Op zoek naar een inspirerende spreker voor een lezing, presentie of gastoptreden? Naast dat ik onder andere leiding gaf aan het app-team binnen Schiphol en een van de grondleggers ben van het huidige NOS.nl, de NOS app en NPO.nl, maak ik de podcast Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar?, over slim en efficiënt werken. Sinds 2011 maak ik samen met Wietse Hage de Appels en Peren Show, een van de meest succesvolle technologiepodcasts van Nederland.

Op het gebied van technologie, media en werkcultuur is de wereld constant aan het veranderen en ik deel graag mijn visie hierop. Zo inspireer ik mensen om hier ook over na te denken en actie te ondernemen. Wijze lessen, trends en praktische toepassingen hebben mijn aandacht en die deel ik graag.

✉️ Neem vrijblijvend contact met mij op

Slim en efficiënt werken, zo doe je dat!

Het wordt steeds moeilijker om met aandacht en intentie dingen aan te pakken. Zelfs het lezen van een boek is iets wat mensen steeds moeilijker vinden. Dit heeft alles te maken de huidige samenleving en de technische mogelijkheden om ons heen. Kantoortuinen (grote, open kantooromgevingen), een overvloed aan (social) media en de always-on mentaliteit zijn maar een paar voorbeelden van dingen die onze tijd en talent verspillen.

Slim en efficiënt werken, hoe doe je dat? Er is veel meer uit je dag te halen door een paar simpele aanpassingen door te voeren. Sinds ik het boek Getting Things Done van David Allen in 2005 las ben ik hiermee bezig. Ik werkte in die tijd als programmeur en volgde een deeltijd HBO opleiding. Door goed na te denken over mijn tijdsbesteding heb ik de opleiding met groot succes in vier jaar tijd kunnen afronden en ben ik gelijktijdig mijn freelance business gestart.

Ik ben de methode blijven verrijken met verse ideeën en nieuwe inzichten en deel graag hoe je tijd efficiënt inzet. Met mijn tips en arvaringen kun je beter omgaan met werkdruk, ga je met meer intentie aan de slag en vind je de balans tussen je innerlijke aap en robot.

✉️ Neem vrijblijvend contact met mij op

Wat heb je nodig voor het maken van een podcast?

Sinds 2005 beluister en maak ik podcasts. De Appels en Peren Show is een van de meest succesvolle technologiepodcasts van Nederland met zo’n 20.000 vaste luisteraars en wordt sinds 2011 met beperkte middelen gemaakt.

De podcast Hoe Krijg Je Het Voor Elkaar? gaat over slim en efficiënt werken. Deze podcast is heel anders van opzet dan de Appels en Peren Show en dit bracht totaal andere uitdagingen met zich mee.

Hoe maak je een podcast? Wat heb je er voor nodig? En welke manieren zijn er om je podcast een succes te maken? Dat leg ik op inspirerende en enthousiaste wijze graag uit en iedereen in het publiek zal uiteindelijk in staat zijn een eigen podcast op te nemen!

✉️ Neem vrijblijvend contact met mij op

Presentaties en gastoptredens tijdens events

Gastoptredens in podcasts